Yhdistyksen jäsentietolomake

Yhdistyksen jäsentietolomakeen sisältävään juttuun pääset oheista linkkiä klikkaamalla Jäsentietolomake

maanantai 16. tammikuuta 2012

Jäsentieroote 1 / 2012

Jäsentieroote 1 / 2012
Jyväskylä 23.1.2012

PARAHAT ETELÄPOHOJALAASET

Vuosi 2012 on alakanu ja soon meirän 29. toimintavuotemma. Erellisev vuoren tilinpäätös on tehty ja alakaa olla vuosikokouksen aika. Tähän kirieesehe on präntätty alakuvuoren ohojelmaa. Toivomma runsasta osanottua kaikkihi tilaasuksihi. Merkakkaa päivät allakkahah heti ja muistakaa ilimoottautua aioos. Teherähän tästä vuoresta hyvä meirän eteläpohojalaasten erinomaasella tairolla ja yhtehen hiilehen puhaltamalla!

Hallituksen puheenjohtajan yhteystiedot
Pentti Äijö, puheenjohtaja, Harjutie 10 F 40800 VAAJAKOSKI 050 499 4387 pentti.aijo(ät)gmail.com

Tulevat tapahtumat

1.    Yhyristyksen vuosikokous Viherlandiassa ke 8.2.
VUOSIKOKOUSKUTSU
Keski-Suomen Eteläpohjalaiset ry:n jäsenet kutsutaan yhdistyksen vuosikokoukseen, mikä pidetään 8.2.2012 Viherlandian kokoustiloissa alkaen kahvitarjoilulla klo 17.30. Osoite on Kammintie 6, Jyväskylä. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Samas voirahan tutustua Viherlandiaha tekemällä ostoksia ennen kahavitarjoolua. Vuosikokouksen asiakiriat on nähtävis puheenjohtajan kotona. Tarioolujäriestelyjen tähäre pyyretähä ilimoottautumaha Mauno Häkärille (045 113 8916 tai
info.ksep(ät)gmail.com) 3.2. mennes.

2.    Marttala ke 14.3. klo 18.00 Yliopistonkatu 11 / Vihreä puutalo
Nautimma alakuhun kahavitarioolusta savuporojuustopiirahan kera. Sen jäläkehen kuulemma Marttojen toiminnasta ja taloon historiasta. Maksua tariooluhu 5 € peritähän paikan päällä. Tarioolujäriestelyjen tähäre pyyretähä ilimoottautumaha Sirkka Yli-Kokoolle (040 583 1468 tai
info.ksep(ät)gmail.com) 6.3. mennes.

3.    Pääsiääsvalakia la 7.4. klo 19.00 Noukanniemi os. Noukanniementie 99 (maksutoon)

4.    Alvar Aalto-aiheinen retki ke 23.5.
Tutustuminen Säynätsalon kunnantaloohi, Muuratsalon koetaloohi, Säynätsalon kirkkoho, kahavittelut Juhla-talo Juurikkasaaressa. Retki on opastettu ja sinne mennähä yhteesellä kulietuksella. Lisää seuraavas kiriees.

5.    Muuta tierootettava / yhyristyksen sähköpostiosootes ja nettisivut
•    Yhyristyksellemme on sähköpostiosootes. Se on info.ksep(ät)gmail.com. Sillä voi ilimoottaa asioosta.
•    Yhyristyksellemme on avattu nettisivut. Sen osootes on http://keskisuomenetelapohjalaiset.blogspot.com/. Sivut on julukiset, joten googlehaulla (ks eteläpohjalaiset) sivu löytyy myös. Käykää tutustumas ja antakaa eherootuksia sen kehittämiseksi.
•    Yhyristyksen nettisivuulla on jäsentietolomake, jonka voi klikata sivuulta auki. Sillä voi ilimoottaa yhyristyksehen liittyvistä uusista jäsenistä ja omien yhteystietojen muutoksista. Haluamma saara teiltä jokahitteltä tietohomma oman sähköpostiosoottehen. Sev voi panna yhyristykselle mailina
info.ksep(ät)gmail.com. Paamma jäsenkirieet myös sähköpostilla. Jos että enää halua paperista jäsenkiriettä, sev voi ilimoottaa meille sähköpostilla. Paamma jäsenkiriehen sitte sähköpostilaatikkohonna.

Vitsi lopuuksi
Yhtenä ehtoopäivänä taloon pimiäs porstuas kahkii ja ovenkripaa hamuuli outo mies. Isäntä aukaasi oven ja kysääsi, mitähän vierahalla oli asiaa. Vieras kysyy, että tarvitahanko taloos halakoja. Ei tarvita, kun on näin leuto talavi, vastas isäntä, kun arveli vierahan halakoja kauppaavan. Aamulla, kun isäntä meni pihalle, niin taloon halakopino oli hävinny.

Pohjalaisterveisin 
Keski-Suomen Eteläpohjalaiset ry:n hallitus