Yhdistyksen jäsentietolomake

Yhdistyksen jäsentietolomakeen sisältävään juttuun pääset oheista linkkiä klikkaamalla Jäsentietolomake

perjantai 14. lokakuuta 2011

Jäsenkirje 3

Jäsentieroote 3/2011

PARAHAT ETELÄPOHOJALAASET

Syksy on käsillä. Moomma järiestäny Teille taas ohojelmaa. Toivomma runsasta osan’ottua kaikkihin tilaasuuksihin. Merkakkaa päivät allakkahan ja muistakaa ilimoottautua aioos!

Yhyristyksen pj on Pentti Äijö, Harjutie 10 F VAAJAKOSKI puh: 050 499 4387 pentti.aijo (ät) gmail.com. Puheenjohtajan kausi päättyy ens vuosikokoukses. Tilalle pitää löytyä puheenjohtaja, Pentillä ei ole maharollisuutta jatkaa. Uuret haasteet estävät jatkamasta näis hommis. Ilimootelkaa eherokkahista hyvis aioon.

Tulevat tapahtumat
Ilimoottautuminen tapahtumihi hoiretahan vastuuhenkilöölle. Osallistutahan joukolla.

1.   Leena Pyylampi: ”Elämä on retki” -lauluilta 9.11.2011 klo 19:00 Nikolainsalissa Asemakatu 6.
Pyyrä kavereita mukahan. Lipun hinta on 12 € meidän ryhmälle, se maksetahan järiestäjälle tilaasuuren aluus. Ilimoottauru tilaasuutehen Vaito Männistölle 6.11. mennes (Vaito ei ole tavoitettavissa 15.–24.10) puhelin 040 718 2367 tai mailina Pentti Äijölle pentti.aijo (ät) gmail.com.

Tietoja ohojelmasta: Tervetuloa nauttimaan Nikolainsaliin koskettavien ja kauniiden laulujen pariin. Tämä lämmin ja humoristinen lauluilta tutkailee niin naisen hempeitä puolia: äitiyttä ja rakkautta, kuin ympäristön paineita, joille voi kyllä huoletta heittää hyvästit. Elämä on aivan liian lyhyt tuhlattavaksi plastiikkakirurgiaan ja kiireeseen, kyllä tällä pallolla pysyy vähemmälläkin. Elämä on mielenkiintoista ja hauskaa, kun on aikaa elää sitä. Kommentteja tilaasuuresta: "Lauluillastasi tuli hyvä mieli." "Upeaa, kaunis nainen laulaa kauniita, omia laulujaan kauniissa salissa.” ” Imen lauluistasi voimaa arkeen."

  • Sävellykset ja sanoitukset Leena Pyylampi
  • Sovitukset Outi Jussila ja Leena Pyylampi
  • Ohjaus Minna Tuomanen
  • Leena Pyylampi, laulu ja Outi Jussila, piano
2.   Kirkkopyhä Keltinmäen kirkos su 9.10.2011 klo 10.00
Kirkkohon on jokahinen tervetullu. Jumalanpalaveluksen jäläkehen kirkkokahavit (vapaaehtoonen kahavimaksu). Mollahan kirkkopyhän järiestelyys mukana. Tervetulua!

3.   Kampraatti-kuoro ja Etelä-Pohjanmaan Poliisilaulajat, viihdekonsertti 29.10.11 klo 14,00
Järiestämmä konsertin la 29.10.2011 klo 14,00 Hannikais-salissa os. Pitkäkatu 18–22 Jyväskylä. Lipun hinta 25 € sisältää myös väliaikakahvituksen. Paamma föliys tulemaha kaks numerootua pääsylippua. Jos että itte pääse viihrekonserttihi, antakaa ne jollekki tutuullenna, joka haluaa tulla kuuntelemahan maharottoman hyvää kuoromusiikkia. Maksetulla lipulla pääsöö tilaasuuteehen. Pankkiyhteystierot löyrät tästä kirieestä. Maksetut liput vaihretahan tilaasuuren aluus ohjelmalehtiseen. Asiasta on tarkemmat tierot erillises liittees. Tänä syksynä ei oo kuntavieraalua, lähäretähä joukolla tähän eteläpohojalaasten kuorojen esityksehen. Teherän tilaasuuresta koko yhyristyksen tämän kauren tärkeen tapahtuma olemalla kaikki kynnelle kykenevät paikalla. Ilimoottakaa naapuriillenna ja muille tutuullenna tästä konsertista. Hekin pääsöö ilimoottautumalla ja maksamalla yhyristyksen pankkitilille sen 25 eurua per henkilö. Ootta kaikki syrämmellisesti tervetullehia! Ilimoottautumiset ja maksu ennakkohon 7.10.11. mennes Sirkka Yli-Kokoolle telefoonilla 040 583 1468 tai mailina sirkka.yli-kokko (ät) elisanet.fi tai Mauno Häkärille telefoonilla 045 113 8916 tai maunohakari (ät) hotmail.com.

4.   Joulujuhla Lohikosken kirkos su 11.12. klo 15 (Katajatie 1)
Joulujuhula piretähän entisen kaavan mukaasesti Lohikosken kirkos. Tariolla on ohojelmaa ja joulupuuro. Vapaa pääsy.

Pohjalaisterveisin Keski-Suomen Eteläpohjalaiset ry:n hallitus
Pentti Äijö
0504994387